breast feeding

ada tak mummy yg baby umur 7bln masih still bf..baby saya fully bf..tp susu badan bkurangan..apakah tips untuk susu yang cukup untuk baby supaya baby kenyang.

1 Trả lời

Kenapa ckp susu kurang? Kalau tak bengkak bukan maksud kurang tau. Tu maksudnya susu dh sesuai dgn keperluan baby n bgs. Susu lebih pekat. Kalau bengkak, susu yg keluar awal2 tu cair n xnaikkan berat baby pun. Minum byk air. Kalau nk booster blh try air longan kering. Sy pun menyusu badan, baby 8m.

5y trước

tq..sis..