baby besar

Ada tak yg sama due bln 8 .dah scan jantina ke blm?tadi saje scan utk tengok perkembangan baby nampaknya baby boy lagi..tapi tak kisah pun asalkan baby sihat..due patutnya 27/08 ....19 weeks tapi nampak baby mcm besar seminggu..dah mcm 20w... #babyno7

baby besar
28 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah. Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti. Aamiin

4y trước

Amin.tq

Sama due dengan saya. Ya Allah. Makin dekat makin seram nak ingat suasana LR

4y trước

Ya ka.saya rasa tak sabar nak bersalin.semua dah sakit sakit dah ni..semoga kita sama sama melahirkan baby dengan selamat amin.

sy 11/8 dah 31 weeks 6 days, doctor bagitahu baby girl ☺️✨

Xkan 20weeks due on 8?? Sy 22weeks due bln 10 kot

4y trước

🤭🤭.post lama sis.tetiba naik balik.saya dah nak masuk 30w sudah

Saya due 4 Ogos InsyaAllah boy... Anak ke5🥰

Sy hrni genap 32w 3rd pregnancy..

Due 23 ogos dah scan baby girl 🤗

Sya 08/08/2020 Ni😍🙏🏻

Tngok kt mna yg nmpak boy tu bleh ajr x

4y trước

Kalau awk tengok dua panjang tu peha. Tapi dia tengah kangkang. So dkt tengah2 tu gender dia. Kalau nampak mcm pistol, kiranya boy. Kalau girl, nampak burger.

16/7 xtau jantina pon lagi