baby besar

Ada tak yg sama due bln 8 .dah scan jantina ke blm?tadi saje scan utk tengok perkembangan baby nampaknya baby boy lagi..tapi tak kisah pun asalkan baby sihat..due patutnya 27/08 ....19 weeks tapi nampak baby mcm besar seminggu..dah mcm 20w... #babyno7

baby besar
28 Các câu trả lời

18/8 , scan dah tapi baby takmau tunjuk jantina 😅 sampai doc pun confius kejap dia cakap girl kejap dia cakap boy .. nampak gayanya kena tunggu sampai bersalin lah haha takpa ah asalkan baby sihat sudah .. Untung sis dapat tau gender baby ..

Sma baby boy due 9.8 bsar smgu xpe kdg2 scan tu xaccurate pon.. Berat baby pon xbpe accurate... Sy oglman ank oertma doc kk ckp kmgkinan kna oot sbb baby bsar 36w da 3.8kg...ank sy kluar 39w 4hr 3.1kg je.. Hihi so no worries

4y trước

Sy 31 minggu scan hritu 1.9kg dh. Risau jgk besar nnti.

Tahniah lah bakal dpt baby boy lg. Saya g scan perkembangan tapi malu2 lg nk tunjuk gender. Terima jela boy or girl asal sihat, sempurna & selamat melahirkannnya nnt😊

4y trước

Insya allah sis

Brp org dh boy? Sy pun due bln 8, 2hb..scan baby girl, anak dh 3 boys..harap2 betul la girl kali ni..3org doktor berlainan, semua ckp girl..kbykn baju beli pink😊

4y trước

🤗

Saya due 29 8.. X nmpk lg jantina sbb ank melintang.... Tp perasaan saya mengatakan yg ni bb girl 😘😘😘.. Insyallah... Mudah mudahan....

4/8..doc ckp bby bsar dh 2kg msa scan 31w..skrg 33w..2x scan nmpk girl..hrap kluar pon girl lah,yg d nnti² slma ni.

14.8 insha allah bby girl...31mggu 3 hri nmpk burger dia...sebelum nie scan bby kepik..kli nie dia kgkg jd nmpk la

Mcm mana nak nampak bird baby.. Sy dah 6 kali scan.. Tak perasan lagi jantina baby.. Doctor pon tak ckp jantina baby

4y trước

Asik kepit2 je sis.. 🤣🤣🤣

Sama lah kita sis.. Saya patut Due bulan 8..tapi next month bulan 7 dah kena serah diri, saya gdm on ubat..

4y trước

Sekrg dah berapa minggu??

Boleh nampak terang macam tu ye die scan, saye 2 kali pigi scan tak nampak terang macam tu lah, 😔

4y trước

Saye scan ke klinik je