SESAK NAFAS 33WEEK

Ada tak yg rsa benda yg sma? Sesak nafas tiba² pagi tdi, sukar sngat nak tarik nafas dlam², batuk & seselma lagii, perut terasa penuhh, cirit birit 😩 bhgian tutttt sakittt jugaaa rsa nak meneran je rsaa 😣 anak first dulu x pernah pun gini msa mngndungkan yg first,kdua ni smnjak masuk tm3, mcm² ragam 😩 #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

Kalau rasa x dapat tahan sangat boleh pergi klinik. Setiap kehamilan adalah berlainan.

Pergi klinik