Morning sickness

ada tak yg kandungan 6-7 minggu tapi masih belum ada morning sikcness? huhu..

22 Các câu trả lời

saya sakit pinggang yang tak bole bawak bincang, ngantok je so far, dgn xleh bau org masak/asap

sy 7w baru start 😷 mkn sikit muntah , xmkn masuk angin lagi susah .. hadap saja sis 😌

xsemua org Ade morning sickness...bersyukur xde..sy yg Ade ni xtahan nk hadap

2y trước

Sama la.. Makan je terjeluak semua.. Tp arini baru try veloxin harap membantu la

Saya dah 27 minggu memang tak ada morning sickness atau apa apa alahan lansung .

Sy xde morning sickness. 9 mggu bru teruk smpai 14 mggu. Lepas tu, norma balik

sy 1st prgnt xde morning sickness langsung... yg 2nd ni lembik terus 😆😆

sy dah 21mggu tnp alahan.. Alhamdulillah,ank ptma dulu pun mcm tu.

sma lah sis sy pon xda alahan lg wt msa skrang sy baru 5 week

tapi kalau ada alahan tu menunjukkan baby sihat

saya x alah pun