Makan Acetylsalicylic Acid @ Aspirin pd trimester Pertama

Ada tak yg doc bagi / pernah bagi Aspirin masa trimester Pertama? Kenapa?

2 Các câu trả lời

This is to help lancarkan blood circulation in order to avoid any unnecessary blood clots or complication that can harm you or your baby, complication such as lack of oxygen to baby or complication during delivery n etc.. (If am not mistaken) Take good care and best to take it on time/at the same time everyday. Mudah2an baik semuaNya

aspirin ni biasa nye untuk cair kn darah ..