Baby g6pd

Ada tak yg bsalin czer lpas tu Baby pl kekurangan G6PD? 1.jamu apa yg sesuai untuk ibu makan dan mnjejaskan mnyusu Baby g6pd 2. Mcm mn nk jaga luka czer spaya xbernanah Terima kasih ...

4 Các câu trả lời

Ank no 2 sy g6pd.. sy mmg tkut terus nk mkn jamu.. jg mkn sungguh2.. ank sy ms lam pantang x boleh dgn minyak angin yg panas.. pdhl bau je.. atuk dia guna dan duduk tepi dia.. muka baby jd biru.. bila hbis bau tu.. jd ok balik.. Sy guna utk baby cream tropika. Baby g6pd ni. Alhan dia atas baby sendiri. Tp skrg.. alhamdulillah ank sy dh nk msuk 5tahun.. x de sbrg alergik dah.. tp msih lam berjaga2.

nasib sy laa bersalin normal.. czer memag xsakit orang ckp sbb bius, tp nk jga tuh rsanya susah.. sbb bole jd nanah.. klau basuh msti lap sapa kering.. jga la leklok sis

Senasib dengan saya..saya xmakan apa pun sis...xberani

4y trước

Dah setahun da post ni

Untuk luka czer, pastikan kawasan luka sentiasa kering.

5y trước

Semacam nanah jg tp xpa bnyk mcm 1/2titik kluar...da jmpa nurse kt klinik kesihatan..tp ok xda pl komen nurse..cm klu da demam br kena jmpa Dr n start antibiotics..