baby 7bulan tak berak seminggu

ada tak yg ada pengalaman baby7bulan tak berak seminggu ? baby saya asyik kentut je , makan pun selera and perut tak keras . tapi tak berak dh nak seminggu . dia tak nangis atau merenggek pun . makan pun berselera je selalu . and dia masih bf . risau pun ada tapi dia normal aktif mcm biasa je takda apa2 berlaku 😌 apa pendapat ya ? bormal ke ?

1 Trả lời

dah mula makan kan.....mm boleh je kalau nak bawa pergi check. sambil tu, try la urut perut, bicycle exercise. bagi buah utk melawaskan ke.