GATAL GATAL KULIT PREGNANT TM2

Ada tak yang start trimester 2 kulit jadi gatal gatal ? Tapi tak naik ruam apa pun . Hari hari sapu cocoa butter dgn minyak zaitun . Tapi Mesti akan gatal . Sebab Skrg Muslim hujan ke cane ehhh 😂 Mummies yg jadi gatal2 korang sapu apa ? Hilang tak ?

2 Các câu trả lời

Sy la tu.. abis kaki bdarah2 garu.. sy ambik ubat dr doc je.. sapu cream tu je..

10mo trước

Xtau plak.. kk bg ubat cream je.. ubat kk tau la dia tulis cream gatal je atas tu hahaahhha.. nak baca yg doc tulis tu, mcm paham sgt 🤣

*musim