Last period bulan12

Ada tak yang sama last period 17/12? Korg dh cek upt ke? +ve atau -ve ☺️

29 Các câu trả lời

sya last peris 17/12 smlam check upt positive 2 line terang trus check kat klinik check air kencing kali kedua smar²..

8mo trước

Tahniah sis, sya upt -ve tp opk +ve. Mgkn lmbt subur😅

sayaa last periud 25/12/2023. 17/1/2024 saya buat test 2line 1 samar . 25/1 saya buat. terang line nye❤🤲🥰

8mo trước

Tahniah sis, sy bru dpt opk +ve baru² ni. Sy lmbt fasa subur 😅

Sy last period 9/12, cek upt +ve . Harap2 la kalini ada rezeki prgnant sbb bulan 10/2023 gugur 5 week.

8mo trước

Tahniah utk awak sis.. Semoga kndungan sis dlm keadaan baik

Sy 18/12 cek samar, pastu cek plk 28/12 positif sebb dh lewat nk masuk 4minggu tak dtg period

saya last period 22/12.nk diikutkan 21atau 22/1 period. hari ke-3 delay period dah cek UPT, tp -ve.

8mo trước

mungkin sis mcm sy, lmbt subur.

sy last period 7.12 2023 now pregnant anak kedua dah 8minggu cek kat klinik

Sy last period 12hb pun still x priod tp bila cek -ve . Sblm ni priod tratur je

8mo trước

sy pn blm period lg. tgh tngu² jg ni 😅

Sama last period 17/12/23..17/1/24 lewat period 2 hari,cek positive 3-4 weeks

8mo trước

Wah tahniah sis, sya cek upt -ve tp opk +ve. Rasanya sya bru msuk waktu subur kot😅 sbb cycle sy mmg jnis tak teratur

sya last period 19/12 tp skrg blm lg dtg period. da cek upt tp neg🙃

8mo trước

Sama lah sis, dekat² jg tarikh kita tu

Sis tak check? Apa keputusan? Moga ada rezeki buat sis

8mo trước

Dh cek tp -ve. Tp blm period