Last period bulan12

Ada tak yang sama last period 17/12? Korg dh cek upt ke? +ve atau -ve ☺️

29 Các câu trả lời

sebelum 22/12 sy check upt positif tpi samar, lpstu 22/12 sy keluar darah tpi 3 hari je pastu perut rasa x selesa... now bulan 1 sy keluar darah lagi 2 hari sejak dri tu pinggang dgn bwh pusat sakit sgt, badan bila malam je panas... perut tu rasa gerak² x tahu laa, nak g check tgh x berkemampuan

saya last period 18/12.. check upt double line tapi samar2. kalau ikut dekat apps, hari yg saya check upt tu dh 4 weeks.. minggu ni 5 weeks.. belum g klinik lagi, nak tunggu 7 minggu nnti baru pergi. n nak try repeat upt lagi, tengok jelas tak double line haha. ni 2nd pregnancy 😊

8mo trước

Tahniah sis, sy dh cek upt -ve tp opk bru² ni +ve. Rsanya bru dlm fasa subur☺️

Sama la saya 17/12. Last week check upt, double line yg sgt clear. Kmudian nk confirmkan, buat 2d scan, tp usia kndungan tak sama dari tempoh last period tu 😅 kena repeat scan in 2 weeks. Tp badan dah tnjuk tanda yg sgt obvious

8mo trước

Bestnya, sya cek upt -ve. Tp sy jenis yg lmbt waktu subur

saya last period 14/12..dh cek upt 3 hari lps negative, tp period belum dtg jgk..sblm ni period mmg regular, klau lmbt pun dlm 2, 3 hari je.nnt nk try cek lg skali..dh delay 1 minggu lebih

8mo trước

Nnt update balik ya sis, sy pn tngu delay 1minggu bru cek balik

Sama dengan saya. Saya cek upt memang positive tp tadi pergi scan tak nampak kantung lagi dan tetiba ada bleeding macam period, so sekarang doc suruh pantau lagi bleeding tu 🥲

8mo trước

Awk last period 17/12 kah sis? Semoga baik² sja utk awak

Alhamdulillah last period 13/12. check up upt positive skrg 5 minggu. Moga Allah lindungi kandungan kedua ni. August 2023 misscarriage 12 weeks

8mo trước

tahniah awak

Sya last period 14/12..cek upt +ve..harap kali ni ada rezeki sbb bulan 9/2023 keguguran 5weeks.

8mo trước

saya last period 19/12 sis. blm period jga😅 sdh cek upt tp neg🥺 sis sdh try cek upt ka?

sy last period 8/12.. alhamdulillah,positif.. smlm g scan.. klu dr tarikh last period dh 6w2d.. scan smlm baru 5w4d..nmpk kantung aje

8mo trước

Dr suruh datang semua scan ke sis ?? Berapa minggu kena datang semula ?

sama la sy last period 13hb 12 tapi smpai skrng belum period tapi check -ve..smpai rase xnk berharap sngt...semoga ada rezeki sy...

8mo trước

Last period kita sama lah..sy lst period 13/12,,malas nak berharap takut kecewa..kalau ade rezeki insyaAllah

sy last period 18/12/23 .. syukur cek UPT hari tu.. Double line.. 🙏 Baby ke-4 🥰🥰 #BABY SEPTEMBER ♥🥰