Due 23/7/2023

Ada tak yang sama due date dgn saya...Yang dah bersalin...?

10 Các câu trả lời

Sy 20jul.. Pagi td dah keluar mucus plug dengan darah sikit. Klu ikut pengamalan nak pertama, dlm 2 hari bersalin la tapi kena banyak berjalan dan squatting 2 hari ni

Sama due date🙋🏻‍♀️ Alhamdulillah dah selamat bersalin 12/07/2023. Lepas bersama dengan suami terus turun tanda

due date kta sma sis, tapi sya suda brsalin 10 hribulan tu lagi sbb bby bsar dalam prut😁 n trpaksa ceaser..

saya 24/7... baby syok lg dlm perut, tp dia dh bg tanda² dh.. sakit perut, mngeras, sakit pinggang...

due kita sma sis...tapi masih tak ada tanda2 lagi , kerap mgeras ja pastu ok balik ...

Sama due date belum ada tanda”lagi

Sama tarikh dan masih menunggu tanda

Saya due 22/07/23 tapi masih menunggu

12mo trước

sma la kita sis🥲

semoga dipermudah

12mo trước

Terima kasih sis . ❤️