Peranakan jatuh

Ada tak yang pernah kena peranakan jatuh? Saya tengah pregnant 7month. Lepastu mcm rasa pelik bahagian faraj (rujuk gambar). Tak sakit. normal ke untuk orang mengandung?

Peranakan jatuh
5 Các câu trả lời

sayalah salah sorg darinya sis🤣😭tak tau la peranakan ke serviks rendah ke.. perasan lepas berdiri lama masa 5 bulan preg. Time basuh kencing rasa mcm ad sesuatu. Pastu tengok cermin nampak mcm isi vagina bengkak.. dah tanya dan bagi nurse dan dr tengok, diorg kta mgkin serviks lemah(?). Kena buat senaman kegel selalu. Kalau benda ni lagi terkeluar dan membesar baru bgitau dorg balik. Btw sy pnya x mcm dlm gmbr ni.. mcm isi gitu. Tak tau la kes kita sama ke tak. Better bagi nurse/dr check

1y trước

betul.. kadang rasa seram nk bersama suami😅 ada skali tu dia jdi macam lgi bengkak. Tapi lama2 surut balik. Kena selalu buat senaman kegel. Info lain sy tak tau dah😂. Tu pun menahan malu dah tanya dan tunjuk kt nurse, mujur nurse baik je. Nasib baik jgk kat kk kena pakai mask hahaha

sy pun mcm ni. and stiap bangun pagi, akan rasa sakit bawah perut tu. doc ckp placenta previa, uri di bwh hampir tutup jalan keluar baby. better bawa check dlu

dah jumpa dr ke belum.. kalau tak pasti dapatkan rawatan dulu sis.. jangan self diagnose. sendiri susah hati

peranakan jatuh?rasanya bukan..sbb awak tgh pregnant kan..

1y trước

Haah. Kalau bukan peranakan, apa ek? Sbb merisaukan

Tak normal awak. Perlu beritahu doktor ya.