Second baby - Dah keluar darah sikit tapi masih belum rasa contraction

Hi ada tak yang ada pengalaman. Dah 37weeks pergi hospital baby tak gerak dah buat ctg dan check jalan baru 1cm. Takde contraction. Tapi keluar darah lepas doktor check bukaan. Doktor suruh balik dan pantau jika ada contraction kerap baru ke hospital. Sekarang masih takde contraction. Normal ke ye?

1 Trả lời

Tu namanya blood show. Normal je gitu. Ikut arahan doktor and mudahan dikurniakan kelahiran selamat