Lilitan kepala tidak menaik

Ada tak sini Ukuran lilit kepala anak dia tak menaik,, ada problem dengan anak kita ke? Anak perempuan sy 6 bulan dah bulan lepas ukur 40cm harini ukur 39cm 😭🥹#SeriusTanya #bantujawab #firstmom

1 Trả lời

y ukur kepala tu misi y same ke.cam ank sy bln lepas 42cm n bln ni pun 42cm.misi x ckp pe sbb sy cek klinik berlainan sbb pindah

3mo trước

nurse yg lain kk yg sama tpi sy ukur sndiri dekat rumah pun sama ukur lilit dgn nurse ukur 😔