UPT Brand Mamma Perfect ni ok ke?

Irregular period.. bulan May sy period 1-7hb.. tp darah tak byk pun.. sy bd selang 2 hari start CD13 sampai CD21… 3/6 sy test upt brand ni.. agak2 ada harapan pregnant tak? TQ yg sudi jwb.. #ttc2y7m

UPT Brand Mamma Perfect ni ok ke?
4 Các câu trả lời

hai sis , maaf tye , boleh update tak , sis pregnnt ke ye ? sebb sy guna brand ni juga. klau ikutkan skrg 5weeks. tp upt still samar mcm ni . takut juga kott upt scam 🥲 sebb guna yg dri watson tk naik line. sy nak masuk 5y ttc . doakan sy .

tahniah sis ..doakn Sy jgk...3hari dh delay...tp xcek lg...

Sy pun guna brand ni. alhamdulillah betul2 pregnant

1y trước

InshaAllah ada rezeki awak

prgnant