Ada yg pernah mengalami tak

Ada tak sesiapa yang pernah mengalami hamil walaupun bersama suami ketika diserang batuk selsema? Sebab circle kali ni sy batuk teruk. Time bersama pun batuk(suami belum turun😂😂) sorry kalau ayat agak kurang sopan... Rasa macam air mani suami mengalir keluar ketika batuk. Rasanya tiada harapan usaha bulan ni🥺 ##ingintahu ##bantusharing ##pleasehelp

3 Các câu trả lời

dlm setitik air mani tu bukan 1 sperma ja sis. beribu-ribu juga tu jumlahnya. kalau memang masa tu sis subur dan sperm suami sis sihat,besar kebarangkalian utk pregnant walaupun banyak air mani yg mengalir keluar. tp tentunya dgn izin Allah juga la dpt pregnant. apa² pun,banyak² berdoa. kalau dah rezeki tak ke mana

1y trước

makasih sudi jwb sis.🥰

InshaAllah boleh. Tak semua akan mengair keluar tu sis. kalau sperm sihat pancut luarpn boleh pregnant jugamoga ade rezeki awk ye

1y trước

Aminnn... makasihhh respon & doanya🥰

nak tanya kalau kite naik turun tangga tiga tingkat boleh membahayakan janin ke?

1y trước

Ikut ketahanan dan lifestyle awak macam mana. Macam saya jenis yang aktif berjalan so tak menjadi masalah untuk saya.