Bad coughing and flu

Sy mengalami batuk berkahak yg teruk dan selsema sejak 5 hari lepas. ubat batuk dan selsema yg KK kasi pun dah selamat habis. Skrg dah masuk 13 weeks, bila fikir balik sy tak nak pergi klinik lagi sbb takut ubat2 ni bahaya utk baby and fetus development. Mommies ada petua mcmana nak sembuhkan batuk selsema ni. Seksanyaa ??

1 Trả lời

Ubat batuk x merawat sis.. Ianya cuma melegakan.. Bykkan minum air suam. Air lemon suam pun ok.. Pil selsema klu x bkesan blh gak mkn Panadol 2biji. Semoga cpt sembuh..