Mencari Tukang Urut Semasa Berpantang

Ada tak sesiapa yang ade kenalan tukang urut masa berpantang? Area melaka.

1 Trả lời

Ada. Cik bedah urut serkam. 0166985866. Kena call atau mesej. Dia xda no wasap. Boleh tanya dia utk pekej2. Boleh cuba. Saya masa pantang urut dgn dia. Tp yang tak bestnya, dia guna minyak kita. So kalau pakai minyak mahal tu.. kena tukar minyak murah sikit😅 1 lagi, kawan saya share no makcik haneepah 012-3002102. Boleh survey2. Ok.. harap membantu. 😊

5y trước

Tq sis....