rasa kram perut dan sakit pingang bila berdiri atau duduk

ada tak sesiapa trimester 1 .. yg rasa mcm ni juga ..

4 Các câu trả lời

Saya waktu 9 weeks - 11 weeks mmg ada rasa sakit pinggang sis. Perut ada rasa mcm cramp sikit tp sakit pinggang tu mmg ketara. kalau saya tunduk untk ambil wuduk pun boleh jadi teruk sakitnya. So saya kurangkan tunduk, ambil wuduk guna shower, tidur alas bantal. Alhamdulilah lepas je masuk 12 weeks dah semakin baik.

haah saya pon skrg mcm ni. mmg tk selesa bila bergerak ke duduk ke baring ke. Kalau bergerak jalan rasa mcm gegar2 je kat ari2 tu. Sekarang pon sakit2 belakang2. Lagi bertambah week mcm lagi sakit je belakang ni. Harap semua okay lah .

normal