Pampers newborn free

Hi ada tak sesiapa nak pampers newborn ? Saya pakai sikit dah tp byk lg bakinya.. sbb baby dah tak muat size NB . Dah tukar size S skrg . Free sahaja cuma kene byr duit pos je #seriusnanya #bantusharing

Pampers newborn free
20 Các câu trả lời

Sis, klau baby x kluar lagi, brpa bnyk pack size NB yg perlu kita standby? So far saya ad 1 pack pampers NB ja .. sbb slalu mommies ckp x yah bnyk bnyk NB size tp bnyk bnyk tu brpa bnyk kuantiti or pack yg diperlukan?

10mo trước

depends pada saiz baby dan jenis diapers. brand lain² kadang ada yg jenis besar. so far, anak² semua 3kg lebih pun pakai lebih 2 pack.

Sis ada lagi ke?kalau ada saya nak..saya tak beli lagi pampers anak..due bulan 11 ni..barang tak prepare tunggu gaji tu pon nak beli baju anak dulu..kalau ade rezeki saya sis ws saya 0136186670

Hi sis, sy nak boleh. Due next month. Tpi belum lagi pampers newborn. Blh ws sy klu sis nk bagi, 018-2704948 (aisyah)

Ada lagi ke sis? Kalau ada rezeki saya perlukan pampers NB untuk baby saya. Kalau masih ada boleh ws no saya 0172263096

Hi, ada pampers NB or brand awibi ke? Kalau ada sy nk beli. Boleh ws sy 0174823587 - fasihah

10mo trước

Saya tak jual . Okay nanti saya wassap awak

sis ade lagi tak mittens , susah klw mngndung ank luar nikah tkde siapa nk tolong :)

10mo trước

tq kak 🥺🙏

Sis anak bape KG ek? Sbb sy tkt nk beli pampers NB xmuat lak 🤣

10mo trước

Dua dua sy pakai serasi dgn anak tkda ruam atau merah merah. Mikubi/awibi still pakai NB , baby bru nk masuk sbln. Kalau drypers , sy pakai size S sbb NB dia kecik sgt, anak pakai nmpk ketat kesian plak.

hai farah boleh wasap saya semula... ank main hp saya no awk hilang...

Still available ke? Klu ada lgi feel free to contact me 019-9279359

Alhamdulillah semua dah bertuan . Maaf ya utk yg tak dpt 🙏🏻