mudah pengsan

Ada tak sesiapa mengalami tibe² berdebar jantung laju serta sesak nafas kadang sampai berpeluh... kene rehat tarik nafas tak pun baring dan relex baru ok,, kalau tak akan pening panas dan pengsan.. kenapa boleh terjadi begitu ya sekarang dah 34minggu

15 Các câu trả lời

Sy prgnt 8week 2hari dah... bila trkejut sy akn bergegar n jantung laju brdnyut 😣( hari tu husbnd blk dri krja pnglan sy... Masa tu sy tdr trkjut pastu brggar2 n jntng laju brndyut smpai tgn pun brgetar

hb low tu sis macam saya 4hari ulang alik klinik sampai doktor suruh masuk wad tapi saya taknak so terpaksa makan ubat tambah darah 2biji

Hb rendah..kne jge2 sbb dh 8 bulan kn..klo nnti nk bersalin hb rendah bahaya😟

5y trước

Yew HB low... N sejak kene suntikan Inferon laa mudah jadi gitu

Biasa darah rendah..yg jantung laju tu baik g cek..tkt ada tirod..

Sis hb low ke?? Ada bgtw doc x sis pnh alami.simptom.mcmni?

5y trước

Yew HB low... Siap pengsan kt klinik lagi

Sama pon mengalami bnde sama saya 35 week dah

Time chekup nnti cuba bgtau & tnya nurse

Sy pernah jgk masa awal2 pregnancy

Kurang haemoglobin kut 🤔

Sama mcm sy sis.. hb low..