Anak luar nikah

Hi ada tak sesiapa dekat sini nikah masa pregnant .. lepastu masa pendaftaran berbin/binti abdullah .. ada tak yg dapat proses penukaran abdullah kepada nama ayah bayi tu ? maaf sya tanya 🙏🏻 saya mohon jangan dikecam ya . setiap manusia buat kesilapan 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

1 Trả lời

Saya cm sis.. Ank saya brbnti kn abdullah... Tapi saya tk p tukr... Saya brbnti kn abdullah dlu tapi makayah saya buad naik trun mhkmah kena pergi JPN KL.. Upah lawyer lgi amek masa 2tahun nk settle...tpi bila nk nikah kena pkai wali hakim....

1y trước

Hai sis boleh tahu tak procedure mcm mana . berapa upah lawyer . boleh tak nak contact sis nak tahu detail semua