nk tnye ibu ibu semua

Ada tak sape sape yg kena buasir time preggy...truk tak?sy bru nk msuk 31 weeks dan kena buasir...ada sesape pnh alami bnda yg sama tak?

1 Trả lời

Hai sis.. Sy kena teruk sis.. Dah bersalin, terkeluar buasir.. 😅😅 sy dah stage 4.. Sisi baru kena ke? Kena jaga pemakanan la.. Jgn mkn pedas.. Mkn byk sayur byk fiber dan buah betik.. Kurangkn karbo supaya mudah membuang.. Dah bersalin ni doc bagi sy ubt kecutkn buasir..

1y trước

kne opret tak besalin normal ke?