muntah2 3rd trimester

ada tak sama mcm sy... nak masuk 36w ni dah beberapa kali dah, sy makan je lepas 6 jam keluar balik... normal ke?

2 Các câu trả lời

Normal sis. Ada orang, masa 3rd trimester ni dia jadi balik mcm 1st trimester. Morning sickness dll. Tapi mcm saya jadi masalah penghadaman n pedih hulu hati sbb perut dah besar sgt agaknya 🙈

2y trước

sama lah... dah habis muntah2, ni cirit birit pulak... pastu tiap malam heartburn...Allahu, bertabah lah yaa 😅

normal sis