Rasa loya walaupun dah 3rd trimester

Normal ke rasa loya rasa mual mcm first trimester walaupun skrang dah 3rd trimester dah..saya dah masuk 36weeks,selera makan pun dah bekurangan sbb lepas makan je loya..ambil masa juga baru hilang..dah hilang lapa balik..kadang2 rasa mcm pedih ulu hati,nak makan gaviscon tapi tkut tak sesuai untuk mom pregy..#ingintahu #firstbaby

1 Trả lời

Yup normal puan. Bila2 pun boleh rasa loya sepanjang preggy ni 😁 banyak yg sy baca boleh makan gaviscon kalau pedih ulu hati/gastrik. Tapi apa2 refer dgn doc dulu ye.