Addicted air sejuk

Haii mommies. ada tak mcm sy yg addicted dgn air kosong berais x kira masa? masuk 3rd trimester ni start suka minum sejuk2🥲😭 tgah2 mlm pun rasa nak teguk je air sejuk tu..btw sy dah 36w. #firstbaby

4 Các câu trả lời

Saya dari zaman muda mudi mmg suka ais. Takleh hidup tanpa ais. Time pregnant pun jgn ckp laa dgn ashik rasa panasnya. So far okay je dgn badan saya minum ais 24/7 time pregnant. Time pantang jela saya sampai nangis takleh minum ais. Sbb time tu mak tak bagi plus Dr. Imelda Balchin belum famous so taktau yg ais tu boleh je minum time pantang

1y trước

Sama sis. Kalau kt kedai siap request ais lebih

Saya tak addicted tapi saya memang jenis kena minum ais. Tak biasa minum air panas langsung dari kecik pun. Ni dah nak bersalin ni 36 weeks jugak tak tahu la macam mana nak berpantang nanti. Kita kena pantang minum air ais berapa hari eh? Siapa tahu first time mommy 🥲

Sama sangatt. Kalau minum air masak tak sejuk tu rasa tak puas. Nak kena sejuk jugak. Pantang boleh je kan minum sejuk ?? Macamana nak hidup ni kalau pantang tak boleh minum sejuk hahah. So far badan ok tapi tak tau if ada keburukannya.

1y trước

follow Dr Imelda boleh je minum ais tpi air kosong la. jgn yg manis2 atau air gas 😅

Saya dari first trimester sampai la 38 weeks ni memang air sejuk je boleh telan

1y trước

sy smpai 2nd trim kurang sikit minum ais2. air biasa je memanjang. skrg ni 3rd trim memang cari air sejuk je 🥲