batuk & selsema

Ada tak petua untuk hilang kan batuk & slsema??? Baby tak smpai sbulan lgi ? sya risau .

2 Các câu trả lời

Cuba awk amalkn minum susu Kurma Hazel Delima, R-Rayyan. Selain milkbooster, byk khasiat utk anak. Mana tau berkesan utk bby awak. In shaa Allah sbb ramai dh amalkn, byk mslh selesai berkaitan bby, ibu hamil bila minum susu tu mcm kuning, bby sembelit. Sy pun tgh amalkn, preg 20 mggu skrg ni.

klu berjaya selesaikan, blh share kt sini. nk tau gak berkesan tk sbb nnt bby awak akn menyusu badan kan

5y trước

Sya cuba dlu .. Bby mnom dsu bdn n ssu formula .