Leaking 38w6d

Ada tak pernah leaking ketuban Jalan baru bukak 1cm brp lama ye bukak sepenuh ye nak tanya sakit x induce ye

5 Các câu trả lời

Sy baru melahirkan anak sulung minggu lepas. Leaking ketuban tp bukaan masih 2 cm. Doktor tolong bukak jalan guna jari. X sampai sejam trus jalan bukak 10cm & selamat melahirkan secara normal 😊 jgn risau sis. Kalau air ketuban dh pecah mmg bukaan akan cepat bukak.

Tiap org lain2 sis.. Sy tak leaking tp kebetulan time tu pegi scan doc ckp air ketuban dah berkurang so kene induce.. Sakit tu plak tiap org lain2.. Sy nk bg buka Jalan pas induce Jalan pelan2 satu wad tu huhu

Sy 2 2 ank leaking ketuban tp x sakit..masa leaking tu jln bukak 2 cm...sy mnum air milo+majerin untuk cptkan bukaan jln...dlm masa sjam lebih jln bukak 10cm...alhamdulillah...

5y trước

Selama mna mnum ayaq tu sis?

sis kena banyakkan jalan. buat ketuk ketampi. jalan itik. bagi jalan cepat terbuka.. semoga dipermudahkan urusan bersalin sis

Induce tak sakit, yg penting tenang. Bila masuk ubat tu tarik nafas dalam2. Leaking tak sakit, cuma rasa basah sangat2