Bukaan 2 Cm

Ada tak pengalaman ibu-ibu semua masa cek hospital dah ada bukaan 2 cm, then doktr suruh blik dlu dan hari ni dah masuk hr ketiga lpas cek bukaan hari tu masih belum rasa sebarang kontraksi atau tanda selain dari keluar lendir bcampur darah.. Saya keliru sbb nurse ada pesan akn kluar darah lepas doktr cek bukaan tu. Smpai hr ni masih xsakit lagi. Normal ke kne tggu 3-4 hr lagi lpas dah ada bukaan 2 cm tu.. Mohon ibu yang ada pengalaman mcm sy kongsi pengalaman kalian. Skg 38 weeks 6 days

1 Trả lời

Baek pergi hospital. Sebab kata dah keluar lendiri n darah. Sebab lendir n darah pon tanda nak bersalin. Kot konfius pergi klinik swsta dulu cek then bru g hospital

4y trước

Thanks 4 ur advise. Pernah ada pengalaman cam sy ni ke?