Berat naik sepanjang kehamilan

Ada tak pengalaman berat naik mendadak sepanjang kehamilan.. Tiada masalah gdm tapi berat setiap minggu naik.. Saya dah mula stress bila fikir nak jumpa doktor setiap 2 minggu..

5 Các câu trả lời

Dont worry sis, sy pun mcm tu berat naik 3kg sebulan. 2 kali minum air gula, alhamdulillah tak sangkut gdm. Cuma misi kk suruh pantau bp 2x seminggu. Tp alhamdulillah bp pun okay je, baby pun sihat and besar elok. Sis just kawal makan and manis je, jgn stress2 yg penting baby sihat!

Im here… every time check up berat naik☹️, no GDM but still ade sekali sbln naik 5kg🫤 trus kene monitor bp selang sehari… bp ok je normal..🤣🤦🏻‍♀️ pening

mcm saya😅berat naik banyak... Alhamdulillah gdm takde...BP pun ok...tapi doktor suruh cek BP Smpai dekat nk beranak😂😂sekarg 29week...

sy awl bkk buku 41kg skrg 28w timbang smlm 50kg hahaha tpi mmg jumpa doc 2w skli sbb hb makin low😅

sma laa sy berat naik byk dari awal pregnant lg. berat baby pon besar tapi gdm xda haha enjoy je