Muka kering

Ada tak pelembap utk muka baby. Setiap kali mandi saya sabun kepala ngn muka dia. X sedar kulit dia nk naik kering. Ada solution tak? Risau #firstmom #firstbaby

28 Các câu trả lời

Sapu minyak rambut baby.. If mandikan lain kali, x perlu sabun muka dia.. Nasib baik bkn jns kulit sensitif.. Semoga dipermudahkan

saya guna lotion snow white. lps sapu krim ni muka ank sy dh tkde ruam and jadi licin je kulit. sbb ank sy kulit snstif

Saya guna cetaphil baby + minyak tropika untuk muka dan rambut (bukan yang herbal cream, tu untuk perut)

Saya guna aveeno baby dermexa. Bagus sangat. Kalau ada eczema pun sesuai sbb cepat surut

Guna coconut oil. Kalau baby tersentuh dan masuk mulut pun okay. Saya belajar dari confinement centre.

byk jer kt kedai..cuma sye beli yg nih utk baby nti sbb sesuai utk newborn..harga pom x mhl sgt

pakai minyak kelapa dara je. ni dr pakar kanak2 yang bgitau . memang menjadi gune ni.

try qv moisturizing cream for baby , inshaAllah okayy . sy dah try utk baby sy

Sy guna mustella lotion, works on my babyy