KAKI CEPAT LENGUH

ada tak mummy2x kat sini mengandung 32minggu kaki da start lengguh,berdiri kejap pun da lengguh,ada kah itu normal?

2 Các câu trả lời

Normal. Since baby makin besar, bnyk szat termasuk kalsium terutamanya diserap oleh baby since kalsium sgt2 penting utk pembentukan tulang baby. Jadi kalsium intake yg mencukupi dlm 1200-1300mg sgt2 penting. So that mummy x de lenguh2 or gigi tak rapuh 😅kadang2 mmg kite amalkn susu ibu hamil, makan cheese dan sebagainya.. Tp mungkim nutrisi pemakanan harian kite tak cukup. Jadi perlu tpop dgn supplement. Sye amalkan ostematrix shaklee since awal kehamilan. Xde lenguh2.. Xde simpul biawak. Anak lahir tulang kuat. Alhamdulillah.. Boleh tgk ig sye ( @aqilahmuzainhealth.beauty ) Boleh juga ws sye utk pertanyaan lebih detail. http://www.wasap.my/+60163585235

2y trước

brp biji awk ambik ostematrik?

🙋🏻 sy 31week dah rasa lenguh2 kaki. Normal tu