Tummy time

Ada tak mummy2 start buat tummy time umur 2 bulan? Saya baru nak start rasa ketinggalan pulak

21 Các câu trả lời

ada.. sye pun stat lmbt sbb x berani.. alhamdulillah perkembangn baby still ikut yg sepatutnya..

Saya dah start waktu 15hari lagi. Seronok bagi dia golek golek hahahahaha buli anak sendiri.

Never too late sis.. ada yg langsung tak bagi lagi tau sebab tak berani..

tak lmbt la .msih blh lg.mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

Jangan rasa macam tu. Mula dari sekarang. Tak de masalah.

ank sy pun 2bln bru start ,4bulan dh blh pusing...

anak i jatuh ja tali pusat terus i tummy time.

Saya mula seawal umur baby 10 hari

masih okay lagi tu sis. start ja.

Ada. It's never too late.