makanan lagi ?

Ada tak mummy2 d sini macam sya..Makanan yg dulu kita suka lpas preggy terus x suka..macam sya dulu ayam,masak apa saja mesti jadi fav..msa preggy 8weeks smpai skarang langsung x dapat mkn ayam..huhu..ptanyaan sya kpda mummy2 yg bpgalaman,bila kita dapat makan scara normal maksud sya tidak memilih makanan lgi..adakah smpai melahirkan baby atau ada waktunya tersendiri..maafkn sya byak btanya #1stpreggy

2 Các câu trả lời

Mula2 sahaja sis. Sbb alahan. Nti aakan kembali normal. Tgk jugak la. Sy mula2 tak berapa nak rajin msk. Lepas tu ok rajin balik happy suami hahaha. Sebb masa alahan tu asik beli luar ja 🤭🤭

5y trước

Masa tu preg 2-3bulan jugak la. Senang ceta 1 bulan byk beli dkt luar. 😅😅. Ohyaka.

Atas org sis.. xkn sama dgn mana² ibu mengandung..