Pengalaman bersalin di HRPB ipoh

Ada tak mummy yang baru bersalin dekat bangunan baru hospital ipoh? Ok tak semua? Share please pengalaman.. sebab before this bersalin kat bangunan lama.

1 Trả lời

saya bersalin di HRPB 11/4 hrtu bln posa. still covid time tu.ok je smua puan.wad, toilet cantik.nurse dokto semua baik2. cuma masa tu suami xleh masok. kita pon kna pkai mask je spnjg masa. stiap wad tu dy byk ruang/bilik tp xda pintu.stiap ruang tu ada dlm 6 katil n toilet. ruang sna pulak ada yg 8 katil cmtu ada toilet 1. xda la berebut toilet.sy smpai blek umh je dok tringat dok hosp best.cm nk dok lg tp xnk pregnant😅sy hrtu masuk wad mmg dh contraction,mkn pon xlalu. tgk org len mkn elok sbb xsakit kna induce.sy sorng je dok lyn contraction.elok bersalin mkn sdap ptg dh blh balik.xpuas rsa.haha. sy pulak dpt bilik 1st dkat guard, dok sbelah tingkap pulak.mmg best jgn susah hati puan☺️

2y trước

Alhamdulillah, tq reply ❤️ berdebor nak beranak no 2 ni 🤣