pregnant lagi ..

Ada tak mummy kt dlm ni . Mcm thun lps dh berslin bln 8 scra CEAZER .. dh mngndung blik thun ni .. mngndung pun x thu .. cuma dpt thu dh 3bln mgnndung sbb x priod slama 6bln tiba2 pregnant hehe .. mummy kt sini nk tnya pengalamn .. adakah ceazer balik atau boleh x berslin normal ada effct pd prut ? Ank prtama normal . Kedua ceaser ..

3 Các câu trả lời

Ada kwn sy 1st czer pastu x smpai sthn dh pregnant yg kedua n yg kedua besalin normal..Inshallah klu ada rezeki awk nk besalin normal..doa byk2 semoga dipermudahkn.

5y trước

Trma kasih awak .

Tak boleh normal lg ni.. Tempoh utk nak normal is to be pregnant after 3-4years..

puan.. nak tnya sakit x saat perut dah sarat.. sy kerap sakit tmpt ceaser 8bulan