Berat badan turun?

Ada tak mummies2 Kat sini mslh berat badan turun? Makan Dah banyak tapi bila pegi Klinik cek berat turun pula ?‍♀... Bagi tips makanan cepat naik berat badan please ?, risau takut baby xmembesar dgn baik je... Tq semua ? #15w

2 Các câu trả lời

Sy 5bln ni baru naik berat. Mendadak 3kg naik. Sblm ni xde pn naik. Tp hb sy plk turun bwh 11😪 Klu scan baby membesar dan yg lain sume normal, bp hb gula sume ok xperlu risau sis. Bdn belum nk naik lg tu.

5y trước

Baik, Tq ya 🥰

Saya turun 3kg masa awal mengandung sampai kandungan 5 bulan sebab mabuk teruk. Nurse suruh naikkan berat, next week check up naik 1.5kg tiba-tiba.

5y trước

In Shaa Allah. Biasa lah tu awal-awal ni. Saya pun masa tu duk fikir macam mana lah nak kasi berat naik dalam masa singkat. Nurse kata cuba makan sikit tapi kerap.