Nak tanya..

Ada tak mummies2 dkat sini yg suspect miscarriage .. tpi baby ada jee lepas 2mnggu.. 😅 Kantung xkluar sndiri ..

2 Các câu trả lời

Saya pernah haha. Last2 muncul & doctor cakap maybe sebab ovulate lambat. InshaAllah ada rezeki awak, doa banyak2 ya 🥰

1mo trước

Sy kena tnggu lgi 2minggu.. klau tak kena DNC.. harap2 ada keajaiban 🥹

Maksudnya heartbeat bby masih ada ke? ..Dr cuma suspek je kn..

1mo trước

Heartbeat xde lgi.. kot2 la sebenarnya salah kira week.. huhu