X Da Slera Mkn

Ada tak momy dlm ni mcm saya, mkn tp berat still x naik.. Ada sapa tau cmna nk bg berat naik skit... Saya dh 30 week

1 Trả lời

Asal lapar skit je makan..rasa lapar makan. sebelom tdor tgh malam. Lewat malam.makan. tulaa yg sy buat time preggy..punya struggle nk tmbh berat bdn.. alhamdulillah berat badan naik tiap 1 bulan.1 bulan 1kga tau 2 kg naik

5y trước

Saya ada gdm, nnti klu mkn lbih kang gula naik lak... 2mggu skali kena check bsp bila timbang berat drop 1kg