Perut sebelum pregnant tak nampak bulu , bila pregnant bulu kat perut banyak dan panjang 😂

Ada tak moms yg sama mcm saya? Saya ni jenis yg kurang bulu. Sekali time pregnant bulu banyak kat perut 😂😂😂 Boleh cukur ke tak eh? Sebab makin lama makin panjang 🤣 Ada yg pernah cukur bulu kt perut tak? Nanti kalau cukur makin panjang ke macam mana 😅

2 Các câu trả lời

cukur pun dia tetap tumbuh jugak. tp nk bg nampak kemas xde mslh pun nk cukur. linea nigra x silap namanya. hormon org hamil gitu la. nnti dia hilang

sama ,,biarkan je,lpas bersalin hilang la..sbp itu perubahan hormon masa pregnant