Keputihan berwarna coklat

Ada tak mommy2 yg waktu pregy keputihan warna coklat? Or tu memang terjadi sepanjang pregy?#ingintahu

8 Các câu trả lời

Sis sy keputihan teruk pastu ada darah skit. Baru lps jumpa doktor dia bagi ubat insert vagina tu. Dr kata sebarang keputihan yg nampak xnormal terus jumpa doktor cepat2 takut lama2 infection dkt baby. Ubat insert tu plk xboleh beli macam tu je kena jumpa doktor dulu. Sy nasihatkan sis jumpa doktor cepat tau. Dr bising dkt sy kenapa lmbt kalau dh tahu keputihan teruk dan xnormal. Btw sy 7weeks Dr scan alhamdulillah semua ok dh dgr hearbeat. Cuma dia nk pastikan kita rawat dulu keputihan. Harap membantu🥰

2mo trước

Kalau sy darah macam merah fresh tu tp xbnyk la. Tp still risau kan. Kalau awk ada ambil gambar boleh tunjuk dkt Dr.

awk dah berapa week? Jumpa dr ye. Jgn dgr org cakap normal apa semua. Lain org, lain tubuh dia. Benda tu boleh jadi normal, Boleh jadi jangkitan. Kalau ada keputihan biasa pon please jumpa dr sampai awk puas hati..Mintak dr cek dekat bawah tu

tgk juga sis kputihan warna coklat tu kenapa. kalau sya masa awal pregnant , kputihan coklat ni sbb bercampur darah . lagi2 sya mmg ada spotting dan alami bleeding awal pregnancy. mgkim sis blj cuba rujuk doc. sbb bnda tu byk sebab .

3mo trước

Ntah laa..mula2 spotting lama sgt..pastu lama2 jd keputihan coklat..kdng2 tu ad jugak keluar darah sikit

Saya masa 25w pregnancy, discharge saya sekejap putih susu sekejap coklat. Dia selang selang macam tu Saya google boleh jadi infection. Jadi masa 28w appt saya mintak doc buat swab. Doc bagi ubat masuk bawah, dah okay dah.

2mo trước

Saya takde kena tahan. Sebab mintak doc swab masa monthly appt dekat KK.

Kputihan coklat x normal ya sis. Klu x pregnant pun x normal apatah lg pregnant. Tkut coklat tu sbnrnya spotting. Klu boleh snap gmbar and tnjuk kat dr. Dr je blh tau tu darah atau bkn

3mo trước

Ok tq sis

Hi kalau keputihan coklat maybe ade darah campur dengan keputihan. Sebab during pregnancy memang ade discharge called leukorrhea but it's whitish not brown. Please consult with ur Dr

3mo trước

Ok tq

Sis dh pergi jmpa dr ke?? Boleh tahu awak kluar kputihan coklat setiap hari ke?? Sbb skrg sy tngh alami. Takut sngt

2mo trước

Terus pergi klinik buat swab. Keputihan selain putih tak normal. Jangan tunggu

Tu salah 1 tanda dh sis colour coklat. Keputihan warna putih jernih (normal) / kuning atau hijau (gbs)

3mo trước

Tapi da lama sgt2..last chekup baru nmpk kantung,janin pon xnmpk..tu yg risau