perut cepat penuh

Ada tak mommy2 yg dah 25week mengalami mcm apa yg saya tgh rasa. Makan minum sikit je tp perut tu rasa mcm baru lepas melantak 3 4 pinggan ? rasa mcm dh full. Saya sendiri lepas makan&minum terus sandar sbb pinggang sakit , kulit perut jadi menegang&perut keras. tp baby tetap bergerak mcm biasa. Adakah semua tu normal?

1 Trả lời

Ms preggy dlu mmg cmtu. Mkn sikit je sampai xleh bergerak dr kerusi. Last2 mntk suap ngan suami je time mkn. Bru boleh kawal sikit. Kalau x mmg mcm nak meletup perut rasanya. 😂

5y trước

kan? makan kena pada2, kdg rasa mcm nk meletup. mana dgn nk minum air lagi udah bertambah sendat perut 😂