Rasa baby bergerak 20 minggu

Hi ibu ibu sekalian, korang 20 minggu rasa baby bergerak kat perut tu atas pusat / bawah pusat. Saya mcm rasa baby gerak atas pusat. Tp rasa mcm eh kenapa tinggi sgt. Ke perut je yg gerak tu. 😂 Btw ni 2nd pregnancy. Tp lupa dh rasa tu mcm mana.

1 Trả lời

Hi sis.. sy pun 2nd pregnancy jg & rasa benda yg sama. Terkjut jg sbb rasanya mcm masi awal utk dia gerak atas pusat kan 🤣 maybe sbb masi byk ruang lagi kot, dia blh pusing2. Rahim pun cepat kembang kot klu dah 2nd pregnancy ni..