Due date mommy

Ada tak mommy2 yg beranak awal dari due date..? Kalau ada berapa hari awal due date yerr??.#ingintahu #firstbaby #firstmom

13 Các câu trả lời

boleh tak mommy2 terngkn ..knpa perlu induce?? sakit tak induce??..

2y trước

Banyak sebab sis. Yang ada risk pregnancy, lebih due date & banyak lagi. Ikut situasi. Macam saya haritu, air ketuban dah pecah, tapi bukaan lambat, so kena induce, untuk elak baby lemas dalam perut. Sakit tu takboleh nak describe macam mana, 😅 lagipun ni first baby saya. Apa apa pun ni pengalaman saya la.

due date 27/7, bersalin 10-7 jauh beza kan? 😂

2y trước

itula jauh betul, baby dah x sbr2 nak keluar.. 37week5day dia dah keluar 😅 tang adiknya xnak keluar2 nasiblah keluar 3 hari sebelum due date

3 org 4 mnggu awl..3 org 3 mnggu awal