Angin dalam badan

Ada tak mommy2 yang pernah alami angin dalam badan. Saya selalu blurpp2. Banyak sangat angin dalam badan ni. Kandungan baru masuk 4 bulan. ada tak cara nak kurang kan angin ni sebab jadi tak selesa 😌

2 Các câu trả lời

berurut salah satu buang angin dalam bdn. Pemakanan yg kita ambil jgak penyumbang pada faktor angin. Elak ambil sayur yg sejuk dan air gas.

hehhe. .kte spsen la mommy. .kdg rse nk mmth pon ye. .spu myk angn je la slalu. .kdg rse sebu je prt