tidur

Ada tak mommy2 dlm ni yg alami situasi mcm sy , niat nk tidur mengiring ke kiri / kanan shje..tpi bila bgun , sedar2 je bdan sedap tidur terlentang?huhu

20 Các câu trả lời

sama 😂😂😂 lepas bangun tu rasa sebersalah kat baby sebab tido terlentang HAHA 😅

Iyaa mommy, sama lh.. Knp tu ya sbb lbh selesa kN, bila bangun pla rasa sakit bila terlentang..

5y trước

Hahahaa..kan sy pn sama mcm tu sis

Ada sis. Sy la mcm tu. Terkejut bila terjaga dlm keadaan terlentang. Nasib baby ok. #36w

5y trước

Yup..tpi wlupn bru nk brjln ke tmds pn rse mlasnyee

hahahahah... sama ler..... taw taw terlentang ja tdo.. 😆😆😄😄

Sama la dgn sy..sedar2 tido terlentang😂

Kalau saya xselesa tido trlentang.. ssah brnafas

5y trước

Oh yeke sis ? Mcm sy plak mcm ske trlentang..cuma kdg2 lenguh pinggang sbb lame trlentang

🙋‍♀🙋‍♀ sama!

Sma sis sypn bgtu 😊

Sama sis.. 😂😂

Sme la sis..