Fasa penempelan@DPO

Ada tak mommy yg tak ada apa2 simptom waktu fasa penempelan atau fasa DPO tapi berjaya pregnant. Saya dah DPO 6. Setakat ni langsung tak ada apa2 simptom.

8 Các câu trả lời

saya 10dpo baru start light cramping, test 13dpo +ve. sebelum tu tak ada simptom apa2. kalau ada pun, most probably simptom progesterone. jangan risau. penempelan boleh berlaku selewat 12dpo. kalau duk risau duk teliti segala simptom duk stress lagi baby susah nak menempel sebab hormon cortisol tinggi sangat.

Jgn risau sis kalau ada symptoms pun belum tentu pregnant. Saya check upt tengok double line baru la symptoms mai, mcm ngade2 plak adeh time x tau preggy elok je padahal. Time yg ada symptoms alih2 period plak & upt negative. So doa yg baik2 selalu. Moga ada rezeki buat sis.

Sy 3 kli prgnant x prnah ada simptom wktu dpo 😅 wktu subur & hmpir due period yelah ada simptom. Simptom period & hamil sy sme je. Around dpo 12-14 mcmtu start sakit breast, snggugut.

sye x penah check dpo.. sye check opk utk tw waktu subur je.. lps tu bia je la smpi da delay period bru test upt.. n memg sye xde pape symptom, rse normal je cuma x period2..

3mo trước

ye btol.. rpenye alahan sye ble da 8 weeks..

Ramai je yg mcm tu..dont worry..delay period nti check upt

3mo trước

Ok sis🤗

time delay period baru cek

Saya 🙋🏻‍♀️

3mo trước

Saya tak check dpo & opk. Cuma tergerak hati nak check 4 hari sebelum expected period.