Simptom ketika di fasa dpo

Normal ke..waktu fasa dpo..kita kerap kencing ..dengan perut rasa sakit...sape ade pengalaman...bole kongsi tak?

2 Các câu trả lời

Normal.. Hormon progestron tengah tinggi time fasa DPO ~ ada org akan ada rasa mual jugak.. awak dah DPO berapa? semoga rezeki awak dan suami.. btw, penempelan boleh terjadi seawal DPO 8-9 ya

sy pun lg sminggu nak period rasa mcmni..xleh tido xsedap badan..mcm loya je tp xmuntah. nak test upt takut frsutsbb awal lg

1y trước

tahniah sis...🥰