Area perut rasa mcucuk, first time pula kena ni tgh hari sampai skrg, lepas sy membuang

Ada tak mommy perna rasa, area perut mcm kena cucuk kalau gerak? Sy skrg 19minggu. 🥲

5 Các câu trả lời

sy kencing kotor dan ada darah dlm urine. sakit perut time nk kencing tu dgn selepas tu. sejam lpstu dh tkde rasa

Sy hari tu macam ni jugak. Lepas membuang perut sakit xselesa. Sy pergi klinik doktot cek urin. Kencing kotor sis

1y trước

Entah lah. Sy masa tu memang sakit perut tak selesa je. Yg lain tak ada pun

pergi cek takot kencing kotor

baby nk besar tu...dh start berat..

1y trước

Mcm bloting pn ada sis.

Pernah sis

1y trước

Terus sis buat mcm mna? Ada pg hospital ?